Air Supply

In Nederland zijn ze vooral bekend van de megahit ‘All out of Love’. De Australische soft rock formatie Air Supply speelt nog altijd mee in de top van de internationale muziekwereld.

Op 8 en 9 december speelt Air Supply in het RAI Theater in Amsterdam. Alle grote hits komen voorbij, waaronder ‘Making love out of nothing at all’, ‘Sweet Dreams’ en ‘Lost in love’. De optredens in de hoofdstad zijn onderdeel van een Europese tournee en de enige concerten die Air Supply geeft in Nederland.

The HOLLIES live

The Hollies is in 1963 opgericht door Bobby Elliott, Tony Hicks, Allan Clarke, Graham Nash en Eric Haydock.

De formatie scoorde in die periode vijftien top tien hits in Nederland en achttien top tien hits in Engeland. Denk bijvoorbeeld aan de nummers ‘Just One Look’, ‘I’m Alive’, ‘Stop Stop Stop’, ‘Dear Eloise’ en ‘Listen To Me’. In 1968 vertrok Nash uit de groep om zich aan te sluiten bij David Crosby en Stephen Stills om Crosby, Stills & Nash te formeren. Maar de groep bleef onverminderd succesvol. Niet alleen in Europa, maar overal ter wereld. Hun grootste hits moesten toen zelfs nog komen. The Hollies braken definitief door met megasuccessen als ‘The Air That I Breathe’, ‘He Ain’t Heavy’, ‘He’s My Brother’, ‘Bus Stop’ en ‘Sorry Suzanne’.